Lichaamsprocessen

Hands-on Energetische Lichaamsprocessen.

Onderstaand een overzicht van de lichaamsprocesssen die ik aanbied met daarbij een korte uitleg en toepassing van het betreffende proces. Voor meer info aangaande duur en kostprijs verwijs ik u graag naar het kopje ‘Tarieven’.

Energetic Facelift

Doel: Natuurlijk herstelproces/genezingsproces van het lichaam versnellen en verdiepen.

Uitleg: Het geeft het lichaam de mogelijkheid om een of meerdere limiterende energieën en/of oordelen te transformeren die worden opgeslagen in ons gezicht, hoofd, borst en lichaam.

Restoration of Communion with Earth

Doel: het herstellen van de verbinding met de aarde waardoor je toegang krijgt tot de genezing, acceptatie en vitaliteit die de aarde kan bijdrage aan ons lichaam en die ons lichaam kan bijdragen aan de aarde.

MTVSS

Doel: Het opheffen van de manieren waarop onze lichamen door alle tijd, ruimte, dimensies en realiteiten heen zijn aangepast of veranderd.

Toepassing: Het is vaak de aangewezen tool voor het opheffen van vrijwel elke manier waarop het lichaam verstoord is en niet werkt of slecht functioneert. MTVSS kan een ongelofelijk dynamisch effect hebben op het immuunsysteem.  

BMM

Doel: vernietigen, elimineren & het laten afnemen van het biomimetisch en biomimetrisch nabootsen van andermans pijnen, paden en werkelijkheden.

Uitleg: Biomimetisch is wat is vastgezet in je lichaam en biomimetrisch is hoe je jezelf probeert te vinden in relatie tot het passen bij anderen.

Toepassing: opheffen van de effecten van een trauma, nieuw of oud, en het littekenweefsel op het lichaam.

Trifold Sequencing Systems

Doel: Opheffen van de loop die maakt dat je telkens terug gaat naar het moment van het trauma.

Uitleg: PTSS is gebaseerd op Trifold Sequencing Systems. Het is waar tijd zich als het ware telkens opvouwt waardoor je telkens terug gaat naar het betreffende moment alsof het gisteren gebeurt is.

Toepassing: onder andere Post Traumatisch Stress Syndroom (PTSS)

Let op: Dit proces kan alleen in combinatie met een Bars Behandeling gegeven worden.